I morse åkte vi tillbaka till sjukhuset för ett nytt försök att starta behandlingsomgång 2. Jag packade inte upp en enda grej ur min väska, tänkte att det skulle föra tur med sig på något sätt. Blodprover togs och därefter började väntan på provsvar. När de kom så visade det sig att blodet hade koagulerat! Jag vet inte om det berodde på att blodet rann väldigt sakta vid provtagningen, jag har aldrig varit med om att de väntat så länge, utan då har de slutat och stuckit på nytt. Nåväl; så blev det stick i andra armvecket och där rann det bättre. Ny väntan!

Den där grejen att inte packa upp hjälpte inte, för sedan kom läkaren tillbaka och berättade att mina värden, vad gäller de vita blodkropparna, har vänt åt rätt håll MEN inte tillräckligt för att kunna behandla!

Nästa bud är på måndag och han trodde verkligen att det ska vara ok då, eftersom det ändå har vänt!

Så nu har de ordnat med en tid på "Piccline-avdelningen" på måndag förmiddag, då jag får en ny piccline insatt och då tar de nya prover direkt via min nya piccline. Bra, för jag är lite svårstucken!

Så på måndag vid halv tio checkar jag på nytt in på Avd. 21 och går sedan och får min piccline - och därefter kommer vi förhoppningsvis igång med cellgiftsomgång nr 2  (y)

Läkaren och syrrorna var väldigt gulliga och medkännande över att de inte kunde sätta igång  <3

Klart att det känns snopet. Igen! Men jag känner mig inte nedslagen eller alltför ledsen. Nu får jag ju vara hemma över Valborgshelgen...bara en så´n sak  (y)

Kraaam på er  <3  <3