Så är vi inne i februari månad och vi har redan varit här på Gran Canaria i 1,5 månad. Denna vecka har inte bjudit på något kanarieväder precis. Ett ovanligt svalt väder har dragit in här, det kallas "Isdrottningen DANA" och brukar kunna vara i en vecka, så nu väntar vi på nästa veckas väder!
Inomhus är det lite väl svalt och dragigt, husen är ju inte byggda för sånt här väder. Englasfönster förstås och lite springor här och där.

Jag mår riktigt bra av att vara här, även om min kropp helst vill ha lite mer värme än vad det bjuds på för tillfället. Men sol och värme kommer säkert tillbaka riktigt snart.
Jag känner mig alltså riktigt ok och stark även om jag fortfarande har mina biverkningar att tänka på, dvs. tarmar, hud och rygg. Och ME förstås, men den mår också gott av att vara här, när solen tittar fram alltså. Men bortsett från det så mår jag ganska ok.

Vår hyrda bungalow är inte alls i det skick, som utlovades i annonsen på Blocket så vi bråkar lite med uthyraren (en svensk tjej). Men det funkar, vi är anpassningsbara. Det som är värst är att spisen bara har två små plattor och det är lite trickigt när man ska laga mat här (vi kan, och vill, ju inte gå ut och äta varje dag). Stekpannan är större än plattan och när stek- eller vår medhavda wok-panna står på spisen så får inte ens den minsta kastrullen plats på den andra plattan. Tur att vi tog med oss wokpannan, för den tar mindre plats i nederkant och bungalowens stekpanna har sett bättre dagar.

Men med lite pusslande så går det. Och Micro finns.

Men till brie och jordgubbar behövs varken spis eller mikro.


Kram  <3