Vaknade till en solig dag men nu har det mulnat på, men det var riktigt rart ute i solen  8-)  8-)

I dag åkte vi in till den stora staden, närmare bestämt till Södersjukhuset. Om ni undrar varför jag skriver ut hela namnet i stället för SöS, så beror det på att jag tänker på mina holländsk- och engelskspråkiga kusiner som försöker läsa med hjälp av den lite halvgalna översättningsfunktionen! Där förvandlas SöS till SOS  :-\

Hos läkaren gick vi igenom de biverkningar jag fått och den värsta är ju att det slagit sig på hörseln. Pga. det så kommer dom att ändra lite i in "cocktail" inför nästa "omgång" på måndag. Provtagningen i går visade att det är lite oordning på blodkropparna (de vita, tror jag) så på måndag morgon kommer dom att ta nya prover och då har det förhoppningsvis ordnat till sig! Om det inte har det så får jag åka hem igen och vänta någon eller ett par dagar innan dom kan köra igång.

Läkaren kände lite på ljumskar och magen (magarna...hihi) och sedan kände hon och tittade även på den utvändiga tumören och sedan även på småtumörerna, som sitter innanför "utgången". Åtminstone den utvändiga tumören har blivit lite mindre - YES  (y) 

Vi fick idag veta att efter min andra "6-dagarsbehandling" blir det tre veckor hemma för återhämtning. Och, som hon sa idag, så kommer strålningen att dra igång redan två veckor efter omgång 3. Men allt kan ändras hela tiden, så det är bara att ta ett steg i taget även fortsättningsvis. Hon pratade även lite om strålningen och att även den kommer att kunna ge en hel del biverkningar...men det får vi också ta vartefter!

I morgon är jag "ledig". Jag har ändrat på mammografin, som jag fick kallelse till för i morgon. Kände att det blev lite för mycket denna vecka. Det är ju den vanliga kontrollen och har inget med min cancer att göra.

I morgon är det en läraråterträff i Flen men tyvärr har jag "valt" att avstå från den...jag blir ju åksjuk även på kortare sträckor (har aldrig varit åksjuk förr). Jättetrist, för jag ville ju så gärna träffa detta härliga lärargäng igen.
I stället kommer vi att äta på Bistron tillsammans med ett par goda vänner, mycket trevligt även det  (y)

Kraaaam  <3