Efter att mer eller mindre ha varit död under vintern, så börjar naturen nu att återuppstå. Dag för dag, steg för steg. Men vissa bakslag blir det för naturen på väg vidare mot sommar. Som t.ex. den onödiga hagelskuren i går.


Dag för dag och steg för steg, så är det för mig också.

Jag har känt lite att det börjat ömma i hårbotten emellanåt och i går när det började ömma igen så tog jag ett tag med fingrarna i håret - och vips så hade jag fullt med hår i handen. Jaja, jag visste ju att det skulle komma, så jag blir inte speciellt låg för det. Ganska bagatellartat i sammanhanget ju! När läkaren i torsdags sa att dom ska ändra i min "cocktail" inför omgång 2, så sa hon också att då kommer jag kanske inte att tappa allt hår...hmmmm, det känns nästan som bättre att tappa allt än att bara bli väldigt gles i skalpen. Men men, det är som det är och det blir som det blir.

I dag tar jag det lugnt och vilar mig i form inför veckan och hoppas att mina blodvärden har ordnat till sig, så att jag slipper åka hem igen i morgon. Det skulle ju kännas lite snopet. Men det är som dom har sagt att inget är statiskt, men måste vara beredd på ändringar hela tiden beroende på mina värden...

Kram på er  <3