Så har jag svikit min syrra. Igen! Vi hade ju bestämt att 2019 skulle gå i friskhetens tecken - och redan i början av januari bröt jag den överenskommelsen genom att få rosfeber.

Och nu ligger jag här igen...i rosfeber 👎 

I  måndags hade jag mer ont i lederna än vanligt. I tisdags kände jag tydligt att något var på gång. På tisdagsnatten fick jag frossa och så kom febern - 39,6 som mest. Med Alvedon i går sjönk det till 39 🤒 Först i går kom bekräftelsen på att det är rosfeber, dvs snabbt växande röda områden på skinkorna.

Förra gången hade jag med mig antibiotika, som min hudläkare hade försett mig med. Men nu då? Hade ju inte räknat med detta så snart igen!!! Men Uffe tog min tomma antibiotikakartong och gick till apoteket och precis som jag misstänkte så kan man ”köpa ut” utan recept här. Så från i går går jag på Dalacin. Febern har nu börjat dra sig tillbaka men inte det röda på skinkorna, det brukar ta lite längre tid. Fortfarande ganska utslagen, men snart så...

Just denna vecka var syrran och Lasse här för att träffa oss och njuta av värmen, så typiskt! Men vi fick ju ändå trevliga dagar tillsammans innan jag kroknade ❤️ Och i dag åker de hem igen 😢

Men alla andra dagar har vi det fint och jag kan ta promenader, som är längre än jag kunnat drömma om 👍🏽

Trevlig helg! 

Kram  <3   8-)