Sedan ett par timmar är jag hemma igen *suck* men tack ändå för alla tumhållningar  (y)  :-)

Direkt när vi kom till sjukhuset så togs det nya prover och när provsvaren kom visade de att värdet på mina vita blodkroppar är för dåligt för att kunna sätta igång med behandlingen  :-\ Nytt försök på onsdag, men det kan alltså bli likadant då, men dom vill ändå testa för att kunna komma igång så fort som möjligt med omgång 2.

Plasten runt piccline har tidigare släppt lite i kanterna, men i natt släppte det mer och det var ju inte bra! Dom kollade och såg att "slangen" på utsidan var något längre än tidigare, så då blev det att vänta på att få en tid för lungröntgen för att se om "slangen" hamnat i fel läge. Det blev lång väntan men jag fick sedan veta att jag skulle till röntgen 13:45.

Så småningom kom svar från röntgen och det visade att piccline hamnat i fel läge, så då fick dom dra ut den. Piccline-avdelningen har knökfullt fram till onsdag så OM det går att börja behandlingen på onsdag så kommer dom att sätta en annan grej vid halsen, såvida det inte blir något återbud på piccline-avdelningen.

Vi åkte pendeltåg in till stan i morse, men på förmiddagen åkte Uffe hem och kom senare in med bilen, så när jag väl blev utskriven kom vi snabbt hem - skönt  (y)

Klart att det känns lite snopet när jag var så inställd på att komma igång med omgång 2, men det är bra att dom är noggranna och att dom säger bestämt att med dagens värde, så går det inte!

Gärna fler tumhållningar på onsdag, tack  ;-)

Kraaaam  <3