I förra veckan var jag på återbesök hos specialistsjuksköterskan på Bäckencancerrehabiliteringen på Sabbatsbergs sjukhus. Jag berättade att det faktiskt känns något bättre efter att jag börjat med det dagliga pulvret och ett piller varannan dag. Sedan dess är det bara någon enstaka gång som det blivit mer än två toabesök per dag - och bara DET är ju en framgång. Fast jag vet ju fortfarande aldrig NÄR på dagen dessa besök blir av! Men men, man får vara glad över det lilla  - och det ÄR jag verkligen!
Jag kan också konstatera att slemproduktionen i mina tarmar har minskat, så snart kanske den är nere på normal nivå!
Vi bestämde att jag fortsätter med pulver och piller.+
Och så fixade hon så att jag fick hem detta paket:

Den ska jag kunna använda för att få lite hjälp till att tömma tarmen, för att känna mig lite säkrare, så att jag kan gå ut utan att vara alltför osäker. Hmmmm, jag måste nog testa detta en dag när jag inte ska någonstans efteråt...hehe  :-\  
I dag hade jag en dejt med "min hudläkare" på Södersjukhuset och hon var också ganska nöjd med mig. Huden i ljumskarna har en tid varit riktigt bra...nåja, inte om man jämför med hur ljumskarna ser ut hos vanliga människor...men för att vara mina ljumskar så ser det riktigt bra ut! Däremot är det väldigt rött mellan skinkorna nu, men jag fortsätter tålmodigt att smörja där, så ska det nog bli bättre även där. Jag fick tidigare några sorts kompresser, på recept, och de lägger jag mellan skinkorna över natten.

I september gick jag ju igenom en urinvägsinfektion och två förkylningar på raken - och trots det har det blivit en liten förbättring både vad gäller tarmarna och huden!
För att ha gjort framsteg med myrsteg tidigare, samt ett och annat kliv bakåt, så känns det som att jag senaste månaden nästan har tagit ett tomtesteg framåt.
Vilka framsteg!!!

Ryggen, däremot, är fortfarande inte så rolig men vem har sagt att det ska vara roligt hela tiden? Men framöver ska jag träffa en ortoped - och då jäklar ska vi få se på annat!
Jag har även ett besök hos min cancerläkare inplanerat om någon vecka.
Veckomätning av blodtrycket står också på agendan framöver.

Vissa ser då till att roa sig, eller hur?

Kram  <3